Ügyintézés

BELÉPÉS AZ EGYESÜLETBE, TAGSÁGI VISZONY MEGÚJÍTÁSA

A weboldalon a letölthető dokumentumok között található új belépő esetén a Belépési nyilatkozat (PDF)  illetve a régi tagok számára a Tagsági viszony megújítása (PDF). Ezt kell jól olvashatóan kitölteni, aláírni, majd a tagsági díj befizetési bizonylatával, valamint a saját tulajdonban levő kutya törzskönyvének mindkét oldali másolatával  együtt, az egyesület e-mail címére ( iroda.shkme@gmail.com)  elküldeni. Az éves tagdíj rendes tag esetében 14 000 – Ft MEOESZ kártyával együtt 20000 – Ft , pártoló tag esetében minimum 5 000 Ft.

Az egyesület bankszámla száma:
K & H Bank
10402908-50526750-86571005
BIC/SWIFT: OKHBHUHB

ALOMBEJELENTÉS

Az eljárás a MEOESZ törzskönyvezési és az SHKME Tenyésztési Szabályzata alapján történik. Alombejelentő nyomtatvány (PDF) Fedeztetési jegy (PDF) Microchip beültetési igazolás (PDF) Az egyesületnél regisztrált tenyésztő adminisztrációs kötelezettségei Minden tulajdonában álló szuka befedezését 35 napon belül be kell jelenteni az SHKME Tenyésztési Bizottságának Elnökének, a tenyészpár nevének feltüntetésével. A várható almok – amennyiben a tenyésztő ezt engedélyezi -, felkerülnek az egyesület honlapjára. A származási lapok kiállítását célzó eljárás megindítását minden tenyésztő a MEOESZ-nél kezdeményezheti. Az eljárás megindítását az SHKME tenyésztő tagja jelzi az SHKME felé is, hogy az esetleges alomellenőrzés időben megtörténhessen.

TULAJDONJOG-ÁTÍRÁS MENETE

Az átíráshoz szükséges dokumentumok: eredeti származási igazolás tulajdonjog változás átvezetési kérelem, melyet a tenyésztő(k) által kitölve és aláírva szövetségi kártya másolata (az új tulajdonosé) az eljárási díj befizetésének igazolása A nyomtatvány letölthető innen. A fenti dokumentumokat egyesületünk postázási címére kell elküldeni. A regisztráció elvégzése után a származási lapot Egyesületünk visszajuttatja a kutya tulajdonosához. Postacímünk: 8008 Székesfehérvár pf. 44. A tulajdonjog átírásának díja (a MEOESZ díjszabása szerint) MEOESZ kártyával 5 000 Ft MEOESZ kártya nélkül 10 000 Ft KH BANK 10402908-50526750-86571005 – BIC/SWIFT: OKHBHUHB Felhívjuk a figyelmet, hogy az import kutyák honosítását A MEOESZ-központban lehet intézni. Az erre vonatkozó szabályokat megtalálják itt.